Jodå, får jättemycket gjort idag...

Jodå, får jättemycket gjort idag...

Ja, den här fina bilden* summerar ganska elegant hur produktiv jag är idag. Och som salt i såren ligger feminetik nere, så jag kan inte ta ut min frustration genom lite gammal hederlig antifeministbashing*.


**Nej, nej. Jag är konstruktiv hela tiden, och allt jag skriver syftar till upplysning och samförstånd. Och det här skriver jag inte för att en av moderatorena läser här. Inte alls.


*Tack LenaK!

Kommentarer
Postat av: LenaK

Vassego!

Frustrationen växer också här för var timme som feminetik ligger nere.
Vill rekommendera en artist som jag hörde på radio idag; Karolina Stenström, tjej 23 år. Hennes "artistnamn" eller projektnamn är Steso songs - hon sjunger ungefär som Jewel om du känner till henne (om inte - lyssna på henne också!)
Karolina Stenström har en sida på myspace:
http://www.myspace.com/stesosongs
- där hör du hennes musik. Hon har just kommit ut med en skiva - ska försöka få tag på den. Hon sjöng visst på Lady festen i Stockholm.

Angående Jewel - min favorit av hennes skivor är fortfarande "Pieces of You" - du kan hör lite av hennes musik på: http://www.jeweljk.com/ - musiken kommer upp som en pop up.
Ses snart.
Kramar

2006-11-20 @ 16:20:37
Postat av: Lian

Bra att du tydliggör att Karolina är en tjej.

2006-11-22 @ 12:57:13
Postat av: LenaK

Hallå där din lilla uppnosiga Västeråsbrutta - ska bara berätta att jag har en kompis som heter José Maria - är det en tjej eller kille?
En kompis heter Kim - tjej eller kille?
Kay - tjej eller kille?
Renée - tjej eller kille?

Och vem är den lilla söta flickan med korkskruvlockar, volangklänningar och porslinsdockor? René-Marie kallar hennes mamma henne - varför klippte hennes far av henne lockarna, tog hennes dockor och klänningar och sände henne till en kadettskola under namnet Rainer Maria? Var hon en pojke eller en flicka?

Ville bara klargöra detta - att det var därför jag skrev att Karolina var en tjej - andra än du hade faktiskt kunnat undra - ser du...

För övrigt är feminetik tillbaks i cyberrymden - yippey!!

2006-11-22 @ 22:48:48
Postat av: Lian

Precis, och därför skrev jag att det var bra att du tydliggjorde att Karolina är en tjej.

2006-12-03 @ 14:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback