Småfull och glad

Nyss kommit hem och kokar spaghetti för att bota fyllehungern. Normalt drabbas jag inte av sån, men eftersom jag åt en tidig middag idag har jag inte ätit på elva timmar om man inte räknar det goda flytande brödet på Dörrarna. Fick en egoinjektion ikväll av en trevlig nittonåring som konverserade mig lite charmigt på tunnelbanan. Ja, jag är lättsmickrad, men smicker från främlingar är faktiskt kul, så länge de är artiga. Nu ska jag sluta skriva innan jag skriver nåt dumt...

Kommentarer
Postat av: Hogge

Koka spaghetti och skriva blogg halv fem på morgonen! Jo jo det gäller att hålla igång :) Själv sov jag då min skönhetssömn efter att ha varit i farten i tolv timmar med först skivsignering av Gamma Ray och sen konsert med dem.
(Av tolv timmar tillbringades tre ståendes i kö, mestadels utomhus.)

2006-01-15 @ 11:01:25
Postat av: Marre

Jag var mest imponerad över att det inte stod något jättedumt och att det inte var några stavfel. Funderar annars lite på att ge mig bloggförbud efter två öl. Eller Fröken K funderar på att ge det till sina oordningssamma kollektivkamrater.

Och tre timmar i kö utomhus? Hoppas de var grymt bra så att de förtjänade en sån uppoffring... Själv blir jag vinterhatare av att vänta sju minuter på en försenad roslagsbana.

2006-01-16 @ 16:24:33
Postat av: Helena

Själv åt jag en veg-rulle på vägen hem. Det måste ha varit något i ölet som gjorde en så hungrig. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback