Marianne vann hårt i Alfapet

Efter uppvärmning med snabbalfapet, där Johan B låg bra till i början men sedan var tvungen att ta bort halva sitt korsord eftersom han irrade till stavningen av "scheman", var det dags för det riktiga partiet. Båda parter tog det på absurt stort allvar och glömde till och med att äta upp frysens sista lussekatter. Partiet tog närmare fem timmar inklusive tebryggningspauser. Johan B låg efter i början, sedan tog han ledningen ett tag, men blev slutligen besegrad med över 50 poäng. Marianne skrev "Marianne vann hon e bäst på Alfapet" på spelplanen för att förlusten skulle svida extra ordentligt.

Om ovanstående är sant kommer Marianne inte att mula Johan B med tusen kilo snö nästan gång de ses utomhus...


Kommentarer
Postat av: Hogge

Hörde att du prioriterade Alfapet istället för en utekväll på Rocks. Alfapet är annars bra dagen efter att man varit på tex Rocks. Det är då man är kreativ nog att komma på ord som "huvudvärk" och "illamående". Eller varför inte de lite kortare men nog så slagkraftiga "trött" och "Ipren".

Postat av: Marianne

Prioritera är inte riktigt rätt ord. När Rockserbjudandet kom på lör em hade jag redan bestämt vad jag skulle göra på kvällen...

Bakfyllealfapet tror jag är svårt. Om man inte är väldigt olika bra och den som är bättre är bakfull, då kan det nog vara bra :)

2006-01-09 @ 18:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback