Håller koll på er...

Håller koll på er... Den 14 februari var det 29 personer (IP-adresser alltså) inne på min blogg, vilket faktiskt är rekordet hittills. Det brukar vara runt 20 på ett dygn, och hittills idag har nio personer varit inne. (Men det är bara när ni skriver kommentarer som jag kan se vilken ip-adress ni har.) Så nu vet ni att jag håller ett öga på er...


Kommentarer
Postat av: Helgen

Så hur åker du till Påta då?

2006-02-17 @ 13:06:37
Postat av: Marianne

Jag håller koll på er, inte på mig. Hade helt glömt bort ledarövernattningen, och har bokat in mig på BRIO-träff i kväll (Brudarnas Rätt I Orion, för dem som inte vet det. Vi är ju så timida och tysta av oss att vi behöver en egen kampförening).

Man måste påminna mig om saker. Igår var jag på universitetet större delen av dagen (lögn) men missade ändå att gå på seminariet, eftersom jag trodde att det var idag. Som tur är var läraren sjuk, så det är inte förrän i nästa vecka :-)

2006-02-17 @ 13:19:57
Postat av: Magnus Nygren

Visste du att om man söker på "snusmumrik" på google så kommer din blogg upp på en tredjeplats på listan? Något om att Mumin fyller 60 år.

Vetande kan inte bli mer värdelöst än detta, men i alla fall... skål för snusmumriken, filosofisk vagabond med litteraturvärldens mest troligt snyggaste hatt.

Tack o hej.

2006-02-20 @ 15:50:56
Postat av: Marianne

Snusmumriken, ja. Jag hade kommit fram till att jag om jag levde i muminvärlden skulle jag vara (eller vilja vara) snusmumriken, tror jag. Hade tänkt återkomma till det, men något annat kom väl emellan. Skål för filosofiska vagabonder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback