Jag håller tal - nån som minns vad jag sade?

Jag håller tal - nån som minns vad jag sade?

En av bilderna från i lördags. Jag och Helena verkar hålla nån sorts tal, och Mattias verkar vara för nykter för att förstå oss, eller nåt. Kul att se en typisk "Marianne-gest" och en typisk "Helena-gest" på samma bild. Med tanke på Heidis min verkar vi säga något inte helt ointressant.

Kommentarer
Postat av: M

Här går det undan i uppdateringen. Nya inlägg medan jag är inloggad. Minns inte vad talat handlade om men det var säkert bra!

2006-02-03 @ 20:36:34
Postat av: M

Spelar X-box och dricker öl på jobbet. Det går sämre och sämre av någon anledning. Hmm... Eftersom jag inte är någon sportfantast gick naturligtvis tennisspelet bäst. Det där med att slå och sparka förstod jag mig inte alls på.

2006-02-03 @ 20:52:05
Postat av: Marianne

M... Du får allt välja ett lite mer specifikt namn, annars är jag inte säker på vem du är. Öl gör en sämre på många saker, men ändå lär man sig aldrig :-)

2006-02-03 @ 23:11:43
Postat av: Marianne

Det har efter omfattande detektivarbete framkommit att "M" är Magnus. Bara så att alla vet.

Jag lade ner den sortens spel när jag upprepade gånger förlorade mot människor som inte hade fyllt fem år. Strategispel med mycket text kan man i alla fall inte förlora mot någon som inte är läskunnig... Om man inte verkligen kämpar, förstås.

2006-02-06 @ 22:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback